Megvannak az X-Faktor döntősei, majdnem kiesett a műsor legnagyobb ígérete

Különleges produkciók, váratlan fordulatok és rengeteg taktika – végre összeállt az X-Faktor döntős hármasa, igaz, indokolatlanul komoly izgalmak árán.

Megvannak az X-Faktor döntősei, majdnem kiesett a műsor legnagyobb ígérete

Végre kiderült, kik lesznek ott az X-Faktor jövő szombati döntőjében, igaz, az este és a veszélyzóna nem egészen úgy alakult, ahogy a műsor nézői az eddigiek alapján gondolták volna.

A versenyzők két produkcióval léptek színpadra – előbb egy hírességgel duetteztek (Ferenczi Kamilla Tóth Verával, Mehringer Marci Lábas Vikivel, Alee Manuellel, Paulina pedig Geszti Péterrel énekelt), majd egyénileg bizonyítottak. Ferenczi Kamilla és Paulina mindketten széket kapott a mentoroktól, Mehringer Marci és Alee azonban a veszélyzónába került. 

Csobot Adél, bár elmondta, hogy nagyon kedveli Alee-t, a két lányt szeretné a döntőben látni, Puskás Peti és Gáspár Laci pedig nem akarta kockára tenni, hogy bármelyik énekesnőnek is fel kelljen állnia Alee biztos továbbjutása miatt. Miután a mai show alatt applikációban voksolhattak a nézők, szavazategyenlőség esetén az ő szavazataik döntöttek volna, erre azonban egyik fiúnál sem került sor. A veszélyzónában végül Alee kapott több szavazatot, így ő lett az, aki a két lány mellett már biztosan ott lesz a jövő heti döntőben és bizonyíthat. 

A nézők egy része nagyon örül Kamilla és Paulina továbbjutásának, sokan azonban nem értik, miért nem kapott Alee azonnal a széket, hiszen a műsor egyik legnagyobb tehetségének tartják a 16 éves rappert, és kommentjeikben többen is kiemelték, hogy a mentorok túl sokat taktikáznak idén, aminek a versenyzők isszák meg a levét. 

 

„Az egész arra ment ki, hogy kiejtsék Alex valamelyik versenyzőjét.”

„Bocsánat mindenkitől, aki kedveli Paulinát, de szerintem az egyik srácnak kellene ott lennie.”

„Ezt a mentorok nagyon kitaktikázták”

„Mindketten az X-Faktor legnagyobbjai… túl nehéz választani…”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés

 

Szerinted ki érdemli meg leginkább a győzelmet?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Még több X-Faktor:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek