Döbbenetes pillanatok a királyi család életéből, melyekről el sem hisszük, hogy megtörténtek

Ha felelevenítjük ezeket az eseményeket, az lehet az érzésünk, mintha egy filmet néznénk. Hiába, az élet írja a legdurvább forgatókönyveket…!

Döbbenetes pillanatok a királyi család életéből, melyekről el sem hisszük, hogy megtörténtek

Az alábbi sztorik a királyi család legkínosabbjai, de legalábbis olyanok, amiket biztosan senki nem látott jönni. Számodra melyik volt a legemlékezetesebb?

Harry herceg és Meghan Markle Oprah-interjújra

Harry herceg és Meghan Markle nem bírta a királyi család szigorú szabályait, ezért kisfiukkal, Archie-val együtt leléptek Amerikába. Amikor a színésznő második babájukkal, Lilibettel volt várandós, igent mondtak egy interjúra a világ leghíresebb tévésének, Oprah Winfrey-nek. Ebben Meghan azt állította, a királyi család rasszista, Katalin hercegné megríkatta. Harry herceg pedig hozzátette: Károly herceg rossz apa. Lett botrány? Lett bizony…

A királynő kedvenc fiának bukása

A királynő kedvenc fia, András herceg híresen jóban volt a szexuális bűnöző, Jeffrey Epsteinnel, aki elítélése után a börtönben öngyilkosságot követett el. 2019-re akkorára dagadt ez a botrány, hogy egy tévéinterjúban jelentette be, lemond a királyi családban betöltött szerepéről és a háttérbe vonul. 2021-ben egy nő konkrétan szexuális erőszakkal vádolta meg, ráadásul azt vallotta, az eset idején még csak tinilány volt – András hercegre tehát akar börtön is várhat.

 Katalin hercegné hatalmas kártérítése

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2012-ben a festői szépségű Provence-ban nyaraltak, ahol a Closer bulvármagazin lesifotósai lefotózták a hercegnét, amikor topless, tehát bikinifelső nélkül strandolt, és ha ez nem lenne elég, pofátlanul le is közölték a képeket. A leendő királyné persze teljesen kiborult – teljesen jogosan –, ezért jogi útra terelte az ügyet. Elég lassan született ítélet, de végül 2017-ben Katalin hercegné győzedelmeskedett, a kártérítés összege 92 000 angol font volt. Vagyis csaknem 40 millió forint!

Diana hercegnő mindent elárult

Diana hercegnő 1995-ben interjút adott a BBC egyik riporterének, amiben elmondta, Károly herceg egész házasságuk alatt megcsalta Kamillával. Az eset már akkor nagyon kiborította a közvéleményt, de nemrégiben még durvább részletek derültek ki a beszélgetésről. Eszerint ugyanis az interjút készítő újságíró hamis számlakivonatokkal és aljas manipulációval vette rá a szívek királynőjét a szereplésre és a kitálalásra.

VIII. Eduárd király lemondott a trónról egy elvált nőért

A brit királyi családnak csaknem örökre befellegzett, amikor 1936-ban VIII. Eduárd király bejelentette, lemond a trónról, hogy feleségül vehesse amerikai, elvált szerelmét, Wallis Simpsont. Erre ugyanis korábban nem volt precedens – ledöbbentette a közvéleményt és végérvényesen megváltoztatta a királyi család életét. Miután Eduárd lelépett, öccse, VI. György király lépett a helyébe. Őt pedig lánya, II. Erzsébet királynő követte a trónon. Ma már valószínűleg nem lenne ekkora dráma egy hasonló esetből, ha a most még kisgyermek György herceg egy napon beleszeretne egy elvált, külföldi nőbe, jó eséllyel úgy vehetné feleségül, hogy közben a koronáját is megtartja.

Margit hercegnő válása

A királyi család minden generációjában van egy örök lázadó, egy fekete bárány, aki mindig meghökkentő dolgokat tesz. A mostani fiatalok közül ez ugye Harry herceg, előtte Károly volt, ő előtte pedig a királynő húga, Margit hercegnő. A szeszélyes és gyönyörű Margit már egészen fiatalon komoly botrányokba keveredett, az egyik legnagyobb pedig az volt, amikor 1976-ban bejelentette, el fog válni a férjétől, gyerekei apjától. Ez akkoriban sokkolónak számított, ugyanis a királyi család vezető szerepet betöltő tagjai közül korábban senki nem mert ilyet tenni.

Forrás: hellomagazine.com

Még mindig nem unod a királyi családot? Akkor csak tessék:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek