Lajos herceg ebben az egy dologban nagyon különbözik a testvéreitől

Vilmos herceg és Katalin hercegné nagyon figyelnek arra, hogy egyenlően neveljék a gyerekeiket, ám a kis Lajos herceg mégis megtapasztalt valamit, ami Saroltának és Györgynek nem adatott meg.

Lajos herceg ebben az egy dologban nagyon különbözik a testvéreitől

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekei elképesztően gyorsan nőnek – ezt bizonyítja a nemrégiben közzétett karácsonyi lapjuk is –, olyannyira, hogy a kis Lajos herceg idén már el is kezdte az óvodát Kensingtonban. Ez pedig olyasvalami, amit a testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő nem tapasztaltak meg. A két nagyobbik gyerkőc ugyanis egy kicsit másképpen nőtt fel, mint az öccsük.

Merthogy amikor György és Sarolta először mentek oviba, akkor a Cambridge-család még Anmer Hallban, a vidéki otthonukban lakott, amit Erzsébet királynő ajándékozott Katalinnak és Vilmosnak az esküvőjük alkalmából. A hercegi pár 2013-tól (György születésétől) egészen 2017 nyaráig lakott itt.

Amikor azonban György herceg már iskoláskorú lett, a család véglegesen áthelyezte a székhelyét Londonba, hogy a kisfiú Kensingtonban kezdhesse meg az első osztályt. Ez pedig akkor történt, amikor Katalin Lajossal volt várandós, ezért az anyuka a terhessége által okozott durva reggeli rosszullétek miatt nem is tudta elkísérni a suliba a legnagyobb fiát. Lajos herceg tehát már Londonban született és itt is élt egész életében – ezt pedig a három gyerek közül egyedül ő tudja elmondani magáról.

Forrás: Hello! Magazine

Tudsz mindenről, ami a királyi családban történik?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek