Shane Tusupnál szebben senki sem képes bókolni

Shane Tusup olyat kommentelt Szabó Zsófi fotója alá, hogy most egy kicsit mind irigykedünk.

Shane Tusupnál szebben senki sem képes bókolni

Ahogy Szabó Zsófi és Shane Tusup Instagram sztorijaiból kiderül, a szerelmespár tegnap a Normafához ment kirándulni. Ráadásul nem is egyedül: vitték magukat az anyukáikat is, Cheryl Tusupot és Madarász Pálmát. Forralt boroztak, sétáltak a havas tájon, hóembert építettek és még fényképeket is készítettek.

Az egyik ilyen fotót Zsófi megosztotta az Instagramján, egy közös képet az édesanyjával, a posztban pedig szimplán csak annyit írt: „Anyukám 🤍”. Elképesztően cukik, ha kíváncsi vagy rá, ide kattintva te is megnézheted. És érdemes is kattintanod, mivel Zsófi és Pálma fantasztikusan néznek ki, több kommentelő is azt hitte, a műsorvezető a nővérével fotózkodott.

És így jön képbe Shane, aki olyan hozzászólást hagyott a poszt alatt, amivel garantáltan elnyert Zsófi ÉS az anyukája szívét is. „A kedvenc gyönyörű duóm, akik úgy néznek ki, mint a testvérek! 😍🤍” – írta és ezzel tartott egy gyors mesterkurzust bókolásból. 

Ne maradj le a hétvége eseményeiről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek