Fontos versenyt hagy ki Hosszú Katinka

A koronavírus miatt kényszerpihenője is nagyban hozzájárult, hogy az a döntés született: Hosszú Katinka nem lesz ott idén a rövidpályás vb-n.

Fontos versenyt hagy ki Hosszú Katinka

Az olimpia nem egészen úgy alakult Hosszú Katinka számára, ahogy azt tervezte, és miután visszatért Magyarországra, szokatlanul hosszú időt hagyott ki az edzésből is. Majd a koronavírus miatti kényszerpihenője tett keresztbe, így valahol nem meglepő a döntés, miszerint a sportoló már egészen biztosan nem lesz ott az Abu-Dzabiban rendezett rövidpályás úszó-világbajnokságon. 

„Mindig is nagyon szerettem a rövidpályás versenyeket! Az idei olimpia után jó lett volna a rövidpályás vb-n újra nemzetközi versenyen felhúzni a magyar színeket… Sajnos, én idén nem fogok a magyar válogatottal Abu-Dzabiba utazni a vb-re, a Covid-betegségem után ez a legokosabb döntés… A magyar válogatottnak sok sikert!”

– írta Katinka közösségi oldalán.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

 

Te mivel iszod a kávét? Mi sztárhírekkel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek