Katalin hercegné és Vilmos herceg az újrakezdést tervezi

Még véget sem ért 2021, ők már ezerrel a 2022-es évet, és ezzel együtt egyfajta újrakezdést tervezget Katalin hercegné és Vilmos herceg.

Katalin hercegné és Vilmos herceg az újrakezdést tervezi

Vilmos herceg és Katalin hercegné már alig várja, hogy Erzsébet királynővel tölthesse a karácsonyt, különösen azok után, hogy tavaly karácsonykor a járvány miatt kénytelenek voltak lefújni a nagy családi karácsonyozást. A Us Weekly információi szerint nemcsak Katalinék, de a gyerekek, György, Sarolta és a kis Lajos is nagyon várja már a közös ünneplést, de arról még mindig nincs biztos információ, csatlakozik-e hozzájuk Meghan Markle és Harry herceg.

Ám amit még a karácsonynál is nagyobb lendülettel vár a hercegi pár, az 2022, amire abszolút egy új kezdetként tekintenek. 

„Alig várják, hogy újrakezdhessék a dolgokat. A felelősség egyfajta átmenetét látjuk majd. Több jótékonysági munkát vállalnak majd, több rendezvényen vesznek részt. Már egy királyi turné is szervezés alatt áll, és természetesen sok feladatuk lesz majd a királynő platinajubileuma körül is.”

– árult el egy forrás a lapnak. Jövőre tehát a jelenleginél is nagyobb hangsúly helyeződik majd Katalinékra, ők viszont úgy tűnik, felkészültek az ezzel járó felelősségre. 

Forrás: cosmopolitan.com

Jöhet még több sztárhír?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek