Harmadik jegygyűrűjét kapja meg Lady Gaga

Imádjuk a dalait, a filmjeit és legfőképpen azt, hogy lazán leszervez egy virtuális nagy koncertet világsztárokkal, mert segíteni akar másoknak. Szóval tényleg megérdemli már a happy endet!

Harmadik jegygyűrűjét kapja meg Lady Gaga

Bár nagyon sokáig szurkoltunk azért, hogy kiderüljön, Lady Gaga TÉNYLEG összejött Bradley Cooperrel a Csillag születik forgatása / promóciós turnéja alatt, ma már tudjuk, hogy nem ezt volt megírva a csillagokban. Az Oscar-, és Grammy díjas énekesnő-színésznő ugyanis Michael Polansky párja lett és ha hihetünk a bennfenteseknek, hamarosan a menyasszony is lesz. Gagát 2019 szilveszterén fotózták le először a pasijával Las Vegasban, egy hónappal később pedig már hivatalossá is tették a kapcsolatukat.

Lady Gaga és Michael 2020 tavaszán együtt vonultak karanténba, úgyhogy bőven volt idejük és lehetőségük alaposan megismerni egymást és szorosabbra fűzni a románcukat. A sztár egyébként féltve őrzi a szerelmét a nyilvánosság elől: mindössze néhány közös fotót töltött fel az Instájára az elmúlt két évben és csak kivételes alkalmakkor jelennek meg együtt a kamerák előtt. De van valami, amit még Lady Gaga sem titkol: méghozzá az érzéseit. „A kutyáim és a férfi, akit szeretek jelentik nekem az egész világot” – jelentette ki a The Hollywood Reporternek.

Lady Gaga és Michael Polansky

Lady Gaga és Michael Polansky (Fotó: Instagram/@ladygaga)

Egy, a párhoz közel álló forrás pedig azt állítja, Lady Gagáék máris úgy viselkednek, mintha házasok lennének… „Michael nagyon édes és támogató.” Éppen ezért egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha hamarosan bejelentenék az eljegyzésüket. De addig is, amíg erre várjuk, felidézzük neked az énekes-színésznő szerelmi sztoriját!

Így alakult az évek során Lady Gaga szerelmi sztorija

Így alakult az évek során Lady Gaga szerelmi sztorija (Fotó: Cindy Ord, David M. Benett, Todd Williamson, Kevin Mazur/Getty Images, Instagram/@ladygaga)

Lady Gaga Love storyja meghozta a kedved a romkomokhoz?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek