Meg kellett vizsgálni Rúzsa Magdi szívét

Veszélyeztetett terhessége miatt hamarosan kórházba vonul Rúzsa Magdi, de addig is hetente ellenőrzik fontos vizsgálatokon keresztül, minden rendben van-e a hármas ikreket váró énekesnővel.

Meg kellett vizsgálni Rúzsa Magdi szívét

Instagram posztban árulta el Rúzsa Magdi, hogy a napokban szívvizsgálaton esett át. Bár ijesztően hangozhat a dolog, a rutinvizsgálat mostanra rendszeres a három babával állapot híresség életében, aki a fotó alapján jelenleg szuperük van.

Szívhez szóló volt a tegnap estém dr.Balla Patrícia kezei között. A megelőzésben hiszek és az állandó szűrővizsgálatokban. Tegnap megvizsgáltuk a szívemet és szerencsére mindent rendben találtak. Köszönöm Dr. Torzsa Péternek, hogy ennyire odafigyel rám/ránk.

– fogalmazott Magdi a posztban, aki múlt heti interjújában mesélte el, amilyen gondtalanul és egyszerűen indult a terhesség, mostanra annyira nehézzé vált a dolog, hiszen ahogy fejlődnek és nőnek a babák, úgy van szükségük folyamatosan több helyre, az az énekesnő számára egyre nagyobb nyomással és fájdalommal jár. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

 

Amíg te a hétvégét élvezted, ez történt a sztárvilágban:

Még több

Sztárhírek