Hivatalosan is ő lett a világ leggyönyörűbb nője

Idén is lázasan kutatták a világ legszebb nőjét a Miss Universe 2021-es szépségversenyen, amit ezúttal az indiai származású Harnaaz Sandhu nyert meg.

Hivatalosan is ő lett a világ leggyönyörűbb nője

Imád jógázni, sakkozni és főzni, plusz rengeteget merít Priyanka Choprából. Ő Harnaaz Sandhu, vagyis a 21 éves Miss India, aki megnyerte a 2021-es Miss Universe szépségversenyt, ezzel maga mögé utasítva Miss Paraguayt, azaz Nadia Ferreirát és Miss Dél-Afrikát, vagyis Lalela Mswane-t. Harnaaz Sandhu egyébként színésznő, és a People szerint szívén viseli a nemek egyenlőségét, bár nyilván több embernek marad meg vele kapcsolatban, hogy kínosan élethűen utánozza a macskák nyávogását, hála a tapintatlan műsorvezetői kérésnek. 

A szépségversenyen fürdőruhában és estélyiben vonult végig a 80 versenyző, és már csak azért is volt történelmi jelentőségű, mert először lépett kifutóra az Egyesült Arab Emirátusok delegáltja.

Miss India

Fotó: Getty Images / picture alliance

Fusd át a nap legizgalmasabb sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek