5 nappal mellműtétje után visszatért az edzéshez Rubint Réka

Mutass még egy olyan megállíthatatlan nőt, mint Rubint Réka, aki ezúttal is bebizonyította: töredéknyi idő is elég számára, hogy regenerálódjon – akár egy műtét után is.

5 nappal mellműtétje után visszatért az edzéshez Rubint Réka

10 év után elérkezett az idő, hogy kicseréljék Rubint Réka mellimplantátumait, aminek egy hosszabb posztot is szentelt Instagram-oldalán. A beavatkozás óta egészen pontosan 5 nap telt el, és úgy tűnik, ez az idő pont elég volt ahhoz, hogy Réka új erőre kapjon, és visszatérjen az edzéshez – persze csak óvatosan, szigorúan olyan gyakorlatot végezve, ami nem terheli meg a gyógyuló területet.

„Egyre jobban, egyre erősebben, fokozatosan, még óvatosan, séta a futógépen, utána pici guggolás, kitörés. Egy valami nem változott az évek alatt: a lendületem, az elszántságom és a regenerációs időm.

Emlékszem , amikor Zalán született! Kedden este mèg megtartottam a 90 perces Alakreform edzést, szerdán reggel pedig megszületett a kisfiam. Mások vagyunk, másképp regenerálódunk, más a fájdalomküszöbünk és más az energiaszintünk.

 Világ életemben ilyen voltam és úgy tűnik, hogy ez örök, nem változott és nem változik.„ – írta Instagram-posztjában Réka, motivációként pedig újabb bejegyzést tett közzé 63 perces sétája után, amiben így biztatja követőit:

„Hosszú volt ez a nap, de bármilyen furcsa, egész végig erre a pillanatra vártam… az edzésre, erre a jóleső, kellemes töltődésre! Amikor a testem elfárad, de a lelkem és a sejtjeim megtelnek energiával!!! Imádom ezt az érzést!!! 63 perc séta. Soha nem késő elkezdeni! Egyetlen ember kell hozzá: TE”.

Jól jönne egy kis motiváció így év végére?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek