Gelencsér Timi egyre nagyobb fájdalmakkal küzd

Gelencsér Timi úgy érzi, kicsit elhamarkodottan volt bizakodó az állapotát illetően a mandulaműtétje után, amiről végre elárulta, hogy miért volt rá szükség.

Gelencsér Timi egyre nagyobb fájdalmakkal küzd

Gelencsér Timi nemrég a kórházból posztolt, miután ki kellett venni a manduláját. Akkor az írta: az első 12 órát érezte a legrosszabbnak, de már jobban van. Azóta kiderült, hogy sajnos nemhogy jobb nem lett, hanem inkább csak romlik a fájdalom…

Kicsit elhamarkodottan mondtam, hogy a műtét utáni 12 óra szörnyű, utána egyre jobb. Sajnos hullámzik a fájdalom és ezt egy jobb pillanatomban írhattam… 😅 Ma vagyok a 3. napon és talán ma ébredtem a legnagyobb fájdalommal. A Doktor Úr azt mondta, a 4-5. nap lesz a legrosszabb és utána lesz csak elviselhetőbb. Pontosan tudom, hogy nagyon sokan keresztül estek már ezen és rutin műtétnek számít, de amikor egyszerre kivetettem a 4 bölcsességfogam, az gyalog galopp volt ehhez képest. 

Timi a legutóbbi posztjában abba is beavatta a követőit, hogy végül is miért volt szükség erre a műtétre. Elmondta, hogy már több, mint 5 éve szenved a mandulájával: folyton begyulladt, állandóan antibiotikumkúrán van miatta. A probléma kezdete pedig valószínűleg 6 évvel ezelőttre datálható, amikor „mononukleózisom ami brutális volt ( láz, ájulás stb… ) igazából azóta rotty a mandulám.”

Ugye egy ilyen góc sok problémát okozhat, többek között ízületi problémákat, hajhullást, bőrbetegségeket és még sok mást. Utólag szinte biztos vagyok benne, hogy emiatt hullott a hajam, mert az kb. 4 éve kezdődött!

Timi azzal zárta a posztot, hogy egyéb mellékhatásait is érzékelte a műtétnek, például azt, hogy szokatlanul magas lett a hangja és reméli, hogy azért idővel visszatér az eredeti hangszínére. 

Jöhet egy adag friss hír?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek