Meghan Markle és Harry herceg titkos üzenetét csak most vették észre a fanok

Harry herceg és Meghan Markle az esküvőjükön küldtek kódolt üzenetet, de ez egészen mostanáig fel sem tűnt a rajongóknak.

Meghan Markle és Harry herceg titkos üzenetét csak most vették észre a fanok

Emlékszel még a legutóbbi hercegi esküvőre? Jó, mi sem, mert ezer éve meg egy teljes pandémiával ezelőtt történt, de Meghan Markle és Harry herceg valószínűleg sosem felejtik el a saját tündérmese-pillanatukat. És a helyzet az, hogy a rajongóknak sem kéne, mert csak így fedezhetünk fel olyan elképesztően aranyos rejtett részleteket, mint amilyet az egyik fan épp most szúrt ki.

A The Sun értesülései szerint az uralkodócsalád rajongói most figyelték meg alaposabban azt az autót, amiben Meghan és Harry a lagzira mentek: egy vintage Jaguart, nagyon konkrét rendszámmal. A táblán a következő olvasható: E190518. Ez pedig valójában nem más, mint egy titkos kód, ami megfejtve annyit tesz: Established 19 May 2018, azaz Alapítva 2018. május 19-én. Ez pedig, mint tudjuk, Meghan és Harry esküvőjének napja.

Mindezt először Vanessa Nguyen, twitterező fedezte fel, a rajongók pedig odáig voltak a hercegi pár üzenetétől, amit korábban ők sem vettek észre.  „Meghan és Harry annyira tudatosak mindenben, amit csinálnak. Olyan különlegesek” – írta az egyik kommentelő. És valóban, ez már kábé Marvel-szintű Easter Egg.

Forrás: Cosmopolitan

Az angol királyi családban mindig történik valami:

Még több

Sztárhírek