Ryan Reynolds zseniális viccet csinált az És egyszer csak első részéből

Ryan Reynolds megnézte a Szex és New York folytatásának premierjét és azonnal megihletődött – a paródiában ráadásul Chris Noth is segített neki!

Ryan Reynolds zseniális viccet csinált az És egyszer csak első részéből

Ryan Reynolds a trollkodás koronázatlan királya, de most már valaki adhatna neki egy tényleges koronát, mert a legújabb húzását nehéz lesz felülmúlni. A színész ugyanis most a Szex és New York folytatását, annak is az első részét vette célba. Hogy pontosan mit csinált és az miért volt vicces, az sajnos nagyon durván spoileres, ami az És egyszer csak… premierjét illeti, szóval csak saját felelősségre olvass tovább!

Oké, szóval az első részben a készítők meghúzták a váratlant és megölték Mr. Biget. Carrie (Sarah Jessica Parker) arra ér haza, hogy élete szerelme a zuhanyzóban fekszik, mert szívrohama van egy kiadós Peloton-edzés után, amit Big kedvenc edzője, Allegra tartott. Őt a Peloton valódi instruktora, Jess King formálta meg. 

És ez az infó miért fontos? Azért, mert Jess King és a Mr. Biget alakító Chris Noth összefogott Ryan Reynoldsszal, hogy elkészítsék a legviccesebb reklámot. „Az új kezdetekre” – mondja Chris, mire Jess azt feleli, szuperül néz ki. „Szuperül is érzem magam. Nyomjunk még egy kört? Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne” – válaszolja Chris. Igen, a színész, akinek a karakterét épp csak a múlt héten ölte meg egy Peloton-edzés a Pelotont reaklámozza.

A videó végén még Ryan is felbukkan (az ő marketing cége, a Maximum Effort gyártotta a hirdetést), hogy elmondja:

„És egyszer csak…a világ újra ráébredt, hogy a rendszeres biciklizés stimulálja és fejleszti a szívet, a tüdőt és csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. A biciklizés erősíti a szívet, az izmokat, csökkenti a nyugalmi állapotban lévő pulzusszámot és a vérzsír szintjét. Életben van.”

Kerülj képbe Hollywood eseményeivel:

  1. Breaking: Megvannak a 2022-es Golden Globe jelöltjei
  2. A Legendás állatok 3 előzeteséből kiderül, hogy sikerült Johnny Depp leváltása
  3. Samantha spin-offot követelnek a Szex és New York rajongók

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek