Samantha mégis felbukkanhat a Szex és New York folytatásában?

A rajongóknak meggyőződése, hogy Samantha, ha csak egy rövid cameo erejéig is, de mégiscsak felbukkanhat a Szex és New York folytatásában. Máris mondjuk, hogy mivel támasztják alá a teóriát.

Samantha mégis felbukkanhat a Szex és New York folytatásában?

Mostanra valószínűleg már megnézted, sőt újranézted (legalább kétszer) a Szex és New York folyatásának elérhető részeit. És mégis ki hibáztathatna, amikor olyan sokat kellett várnunk arra, hogy Carrie, Charlotte és Miranda végre visszatérjenek a képernyőnkre?! Persze így is lehet némi hiányérzetünk (és a legtöbbünknek van is), mégpedig azért, mert Samantha kikerült a képből.

A legoptimistább rajongók azonban meg vannak győződve arról, hogy Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker legalább néhány perc erejéig képesek voltak félretenni a problémáikat, hogy Samantha egy cameo erejéig mégis felbukkanjon az És egyszer csak…-ban.

Ugye mondanunk sem kell, hogy mostantól spoilerek jönnek?

A sorozat úgy magyarázta meg Samantha hiányát, hogy Londonba költözött, miután ő és Carrie a változó könyvipar hatására összevesztek. Így Sam mindenkivel elvágta a kapcsolatot és már a tengerentúlon él. Azonban a második részben Carrie egy hatalmas csokrot kap Mr. Big temetésére, amiről kiderül, hogy Samanthától érkezett. Ez, illetve a tény, hogy a karaktert nem ölték meg, arra utal a rajongók szerint, hogy később akár egy meglepetés cameo formájában Samantha visszatérhet.

Az elmélet forrása tehát az, hogy Samanthát nem írták ki csak úgy a sztoriból, hogy aztán tudomást sem vegyenek a létezéséről. Mert ehelyett az történt, hogy az egyik kedvenced egészen nagy részese a folytatásnak (legalábbis az első két epizód alapján), főleg annak tekintetében, hogy valójában egyszer sem láttuk őt. A magunk részéről ennél kicsit pesszimistábban állunk a dologhoz, hiszen Kim Cattrall újra és újra elmondta, hogy semmilyen körülmények között nem akar részt venni a Szex és New York feltámasztásában. De azért persze titokban reménykedünk, hogy tévedünk…

Forrás: Cosmopolitan UK

Böngészd át a nap híreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek