Vilmos herceg Katalin miatt nem követte el ezt a hatalmas hibát

Vilmos hercegnek nagy tervei voltak egy bizonyos témában, de szerencsére Katalin még időben megállította.

Vilmos herceg Katalin miatt nem követte el ezt a hatalmas hibát

Megvan az az óriási háttetoválás Ben Afflecken, ami miatt Jennifer Lopez gyakorlatilag nem engedi a színész póló nélküli létezését? (Teljesen jogosan, tesszük hozzá, mert tényleg borzasztó.)

Mi mondtuk. És most képzeld el ugyanezt, csak éppen Vilmos herceg hátán. Nem, nem akarunk direkt rémálmokat okozni, de a herceg néhány évvel ezelőtt komolyan fontolóra vette, hogy egy hatalmas háttetoválást csináltat. És az egyetlen személy, akinek köszönhetően nem valósultak meg az erre vonatkozó tervei, az Katalin hercegné volt, aki akkor még csak barátnőként képviselte a józan ész hangját a kérdésben. 

Az egész akkor kezdődött, amikor a herceg a Karib-térségben a tengerészetnél szolgált még jó pár éve. Most az egyik tengerész elmondta, hogy a legénység tagjai közül sokaknak volt tetkója, Vilmosnak pedig kifejezetten tetszett a háttetoválás koncepciója.

„Egyértelmű volt, hogy Vilmosnak nagyon bejött a tetkó. Megkérdezte, hogy mennyire fájdalmas és tudni akarta, mit gondolnának a többiek egy olyan tetoválásról, amit a két válla közé varratna. Nem gondoltuk, hogy komolyan beszél, de tényleg nagyon vágyott egyre. Az egyetlen akadály az akkori barátnője volt.”

Aki pedig nem más volt, mint Katalin, akinek ezúton is köszönjük, hogy megmentette Vilmost egy ilyen óriási hibától, és a és a királyi család rajongóit attól, hogy egy Vilmos-féle háttetkó tudatával éljenek együtt.

Érkezünk a friss hírekkel:

Még több

Sztárhírek