„Még mindig innék, ha vele maradtam volna” – Ben Affleck megdöbbentő vallomást tett a házasságáról

A színész alkoholproblémái a házassága alatt kezdődtek és azt is elárulta a műsorban, hogy miért nyúlt az italhoz.

„Még mindig innék, ha vele maradtam volna” – Ben Affleck megdöbbentő vallomást tett a házasságáról

Ben Affleck élete sínen van. Visszakerült az A-listás sztárok közé, van egy gyönyörű barátnője, akivel imádják egymást, és a gyerekeivel való kapcsolata is jobb, mint valaha. De a színész állítja, hogy ez nem volt mindig így. Ben Howard Stern vendége volt, ahol elárulta, a házasságát Jennifer Garnerrel egy csapdának érezte, és ha nem szabadult volna, akkor most már biztosan alkoholista lenne. 

Valószínűleg végül egymás torkának estünk volna, és én még mindig innék, ha vele maradtam volna. Részben azért kezdtem el inni, mert úgy éreztem, csapdába estem. Azt éreztem, hogy nem tudok elmenni a gyerekek miatt, de nem vagyok boldog, mit csináljak? Úgyhogy megittam egy üveg scotchot, és elaludtam a kanapén, amiről kiderült, hogy nem megoldás. 

Ben azt is elmesélte, hogy nagyon sokáig próbálkoztak mindketten, hogy megmentsék a házasságot, de sajnos nem sikerült nekik. Ennek ellenére még mindig szereti és tiszteli az exét, és soha nem volt kétsége afelől, hogy mennyire jó anya.  

Pörgesd át az elmúlt 24 óra sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek