7 bizonyíték arra, hogy Meghan Markle és Harry hazudtak, amikor azt állították, vissza akarnak vonulni

Sussex hercege és hercegnéje azzal az indokkal mondtak le a királyi családban betöltött hivatalos szerepükről, hogy végre hétköznapi életet élhessenek a kamerák kereszttüzétől távol. Mára viszont bebizonyították, hogy közel sem ez volt a céljuk az Amerikába költözéssel…

7 bizonyíték arra, hogy Meghan Markle és Harry hazudtak, amikor azt állították, vissza akarnak vonulni

Harry herceg többször is szóvá tette, mennyire rettegett attól, hogy a történelem megismételi önmagát, vagyis az édesanyja utána a felesége is a média, a lesifotósok áldozatává válna. A házaspárnak 2019 végére brutálisan megromlott a viszonya a brit sajtóval, így amikor 2020 januárjában bejelentették, hogy lemondanak a királyi családban betöltött hivatalos pozíciójukról és visszavonulnak a magánéletük (pontosabban a kisfiuk, Archie érdekében) akkor… nos, akkor hittünk is nekik.

De most, közel két évvel a Megxit után már joggal kimondhatjuk, hogy eléggé átvertek mindenkit. A vágyott civil életnek még csak a nyomait sem látjuk, sőt! Meghan és Harry mára gyakorlatilag eladták magukat Hollywoodban. Jobban a figyelem középpontjában vannak, mint eddig… És ezt számtalan ténnyel bizonyítani is tudjuk neked. (Az pedig már tényleg csak a jéghegy csúcsa, hogy azóta is Sussex hercegeként és hercegnéjeként hivatkoznak magukra.)

100 millió dollár a Netflixtől? Jöhet!

Az átlagos hétköznapokról álmodozó pár 2020 szeptemberében leszerződött a Netflix-szel, ami a hírek szerint több mint 100 millió dollárt érhet nekik. A projektjeikkel egyelőre még nem találkozhattunk a streamingszolgáltató műsortárjában, de már beígértek egy dokusorozatot a Harry által alapított Invictus Games elnevezésű sportversenyről és egy animációs szériát is, ami egy 12 éves kislányról, Pearlről fog szólni. (A bemutatók időpontja még ismeretlen…)

25 millió dollár bónuszba

A Netflix után azért még a Spotify-jal is megállapodtak, amiért kicsit szerényebb összeget kaptak, de a zenészek azért még így is felháborodtak a 25 milliós bevételen. Meghanék ezzel egyébként a Barack és Michelle Obama nyomdokaiba léptek, akik korábban úgyszintén partnerségre léptek mindkét platformmal. Az Archewell Audio oldalára 2020 decemberében mindössze egy kétperces teaser és egy 33 perces podcast került fel, azóta viszont elég nagy a csend.

Mindent a monarchiáról

Még a dollármilliókat érő szerződéseknél is nagyobb port kavart az az interjú, amit Meghan és Harry Oprah Winfrey-nek adtak 2021 elején. A kérdéses adást sokan a brit monarchia lerombolására tett kísérletnek tartották: a házaspár többek között rasszizmussal vádolta a királyi családot, a trónörökösök életét pedig csapdának nevezték. (Emellett azt is kiemelték, hogy Meghan nem kérhetett segítséget, így végül már az öngyilkosságot fontolgatta.)

Meghan Markle: hercegné, költőnő

2021 nyarán Meghan új szerepben mutatkozott be: kiadta első, gyermekeknek szóló kötetét, amely a The Bench címet kapta. A műve eredetileg versnek indult, amit a férjének írt apák napjára, de végül kibővítette azt egy könyvvé. A történet egy apa és egy fiú (azaz Harry és Archie) kapcsolatáról szól, ha kíváncsi vagy rá, Meghan tolmácsolásában meg is hallgathatod:

Irány a könyvpiac!

Meghan után Harry is úgy döntött, hogy kipróbálja magát szerzőként, viszont ő nem a versekbe veti bele magát, hanem a memoárírásba. A herceg könyvének megjelenését 2022-re ígérik, méghozzá a Penguin Random House gondozásában, akik (*meglepetés*) az Obama házaspár életrajzi köteteit is kiadták.

Címlapsztárok készülőben

2021 elég sűrű év volt Meghan és Harry életében, de azért az első közös címlap-fotózásukat is bele tudták még sűríteni. Felkerültek ugyanis a TIME magazin listájára, amit a világ 100 legbefolyásosabb emberéről készítettek. A képek miatt amúgy elég sok kritikát kaptak, mert a magazinba bekerülő felvételeken egy kicsit mintha túlságosan is megszaladt volna a Photoshop.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TIME (@time) által megosztott bejegyzés

A celebség a cél?

Harry időközben elindult a celebbé válás útján is, hiszen 2021 februárjában még a The Late Late Show with James Corden műsorba is beugrott egy adás erejéig…

Az adás kedvéért hop-on, hop-off buszra szállt és FaceTime-ozott is egyet feleségével, aki hónapokkal később követte Harry példáját és ő maga is beszállt a celeb-játszmába: Ellen DeGeneres kedvéért megviccelt néhány utcai árust.

És persze rendszeresen megjelennek vörös szőnyeges eseményeken is. Hogy akkor mégis mi a különbség a régi és a mostani életük között? Nos, Amerikában mesterein tudják irányítani a sajtót, és ott egy hercegné a celebranglista élére kerül, még akkor is, ha tulajdonképpen már nem is tagja a királyi családnak.

Meghant és Harryt már jól ismered, jöhet a többi európai uralkodói család?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek