Ezt sosem feltételezted volna Erzsébet királynőről

Hiába uralkodik lassan 70 éve, még mindig tud meglepetést okozni! Méghozzá nem is akármilyet!

Ezt sosem feltételezted volna Erzsébet királynőről

Ha Erzsébet királynőt kellene jellemezned, mi lenne az első, ami eszedbe jutna róla? Kimért? Távolságtartó? Hűvös? Fenséges? Visszafogott? Csendes? Vagy ez mind egyszerre? Akkor ki kell ábrándítsunk, ugyanis a királynő belső köre azt állítja, hogy valójában nagyon is beszédes, ha olyanok veszik körül, akikben megbízik, derül ki a People magazin Royal különszámából, ami december 17-én fog megjelenni. 

Lady Susan Hussey, akit hat évtizede ismer, és más barátai, Lady Annabel Whitehead, Lady Elizabeth Leeming, Károly herceg dadája, Mabel Anderson és Susan Rhodes mindannyian nagyon közel állnak a királynőhöz és szerintük egyetlen pillanat alatt fel tud engedni, ha arról van szó. 

Hivatalosból rögtön csevegőre vált, ha olyannal beszélhet, akiben megbízik. Szuper az ítélőképessége, szóval, ha egyszer megnyered őt, akkor nagyon könnyű vele.  

A hölgyek, akik mind Erzsébet kemény magjához tartoznak a királynő támaszai. Előttük bátran adhatja önmagát, velük nevethet és a hétköznapi kérdéseket is megbeszélheti. Szinte látjuk is magunk előtt, ahogy együtt teáznak, és kibeszélik, mi történt az X-Faktor legutóbbi részében, aminek a királynő óriási rajongója. 

via

Képbe hozunk a királyi család életével:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek