Matthew McConaughey megmutatta ritkán látott családját

A színésznek állandó partnere a vörös szőnyegen a felesége, de a gyerekeiket csak ritkán viszik magukkal, azért annyira kivételes ez a mostani alkalom.

Matthew McConaughey megmutatta ritkán látott családját

Van néhány olyan sztár Hollywoodban, aki nem akarja a gyerekét a médiacirkusznak kitenni, ilyen például Ryan Gosling, Julia Roberts vagy épp Matthew McConaughey is, aki most egy kivételes alkalom miatt vitte magával három gyerkőcét egy vörös szőnyeges eseményre. A család az Énekelj! 2. részének premierjére volt hivatalos, a színész kölcsönzi ugyanis a hangját Buster Moonak, a koalának, aki az animációs film egyik főszereplője. 

Így érthető módon teljes létszámmal megjelent az egész McConaughey-klán, és ha már kiugrottak mozizni, akkor büszkén pózoltak a kamerának, és Matthew feleségének Camilának is, aki egy nagyon cuki képet osztott meg élete három legfontosabb férfijáról.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey) által megosztott bejegyzés

 

A gyerekek láthatóan nagyot nőttek, mióta utoljára láthattad őket, különösen a kislányuk, Vida, aki idén töltötte a 11-et, róla itt találsz képet 

Szállítjuk a legfrissebb sztárhíreket, neked csak kattintanod kell:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek