Vilmos herceg betartotta a Katalin hercegnének tett ígéretét

Oké, akkor ezzel hivatalosan is Vilmos herceg nyerte a legjobb férjnek járó díjat és koronát, mert tényleg nagyon édes, ahogyan Katalin hercegné kedvében akart járni.

Vilmos herceg betartotta a Katalin hercegnének tett ígéretét

A hétvégén Katalin hercegné ledobta a bombát: új családi fotót villantott magukról, ami láthatóan a jordániai nyaralásuk alatt készült. Ez egyúttal persze azt jelentette, hogy hivatalosan is beköszöntött az ünnepi szezon, hiszen mindig ő készíti a családi képeslapra szánt képeket, ugyanakkor kiderült, hogy a családi fotónak sokkal fontosabb jelentősége is van ennél. 

Lehet, hogy nem tudtad, de Katalin szülei, még mielőtt sikeres partiszervező bizniszbe kezdtek volna, mindketten légiutaskísérőként dolgoztak, így Katalin kislány korában három évig a Jordán fővárosban élt, ezért érthető módon a hely nagyon közel áll a szívéhez. Épp ezért borzasztóan sajnálta, hogy a terhessége miatt 2018-ban nem tudott ide Vilmos herceggel ellátogatni, de ő megígérte neki, hogy bepótolják. 

Nagyon csalódott volt, hogy nélküle jövök ide, ezért vissza kell jönnünk a családdal egy fotóra” – mondta akkor, és be is tartotta az ígéretét, hiszen a nyáron Györggyel, Saroltával és Lajossal (akit már nem nevezhetünk kicsinek, mert elképesztően nagyot nőtt) visszatértek ide, amivel nagyon boldoggá tette a feleségét. Ha megnézed a közös képüket, a hercegné egyszerűen ragyog rajta, és annak ellenére, hogy a protokoll miatt általában elég tartózkodóan viselkedik Vilmossal, itt nagyon bensőségesen ér hozzá a férje lábához, ahogyan a szerelmesek szoktak. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge) által megosztott bejegyzés

 

via

Csak néhány kattintás, és már mindent (IS) tudni fogsz:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek