Lopással vádolják az X-Faktor legígéretesebb tehetségét

Nem is lehet kétséges, hogy Alee a jubileumi évad egyik legnagyobb felfedezettje, de legutóbbi száma miatt dallopással vádolják.

Lopással vádolják az X-Faktor legígéretesebb tehetségét

Nem elég, hogy borzasztóan kiélezett a verseny az X-Faktor utolsó élő showja előtt, ahol a győzelem a tét, és amúgy a szabályokat is megváltoztatták, a versenyzőknek még az őket ért külső támadásokkal is meg kell küzdeniük. Most éppen Alee-t találták be, a Kultúrkör énekese, Darvasi Áron azzal vádolja a srácot, hogy Nem felejtek című dalát, ami nem mellesleg óriásit szólt a műsor előző adásában, egy másik együttestől lopta. 

A Blikk szerint az Ocean Wisdom együttes daláról, a Brick ot Batről van szó, épp ezért a lap megkereste Alee-t, aki elmondta, nem tartja jogosnak az ellene felhozott vádakat. 

Hasonlít a ritmus, a beat, ez való igaz, de eddig soha nem hallottam erről a bandáról. Az, hogy a beat hasonlít simán megeshet, mivel online keresgélek ingyenes alapokat producerektől, amelyekből kiindulunk és átformáljuk. Így jött be a legutóbbi dalba például a metál rész is, pont azért, hogy más legyen ne ugyanaz. Az pedig, hogy az említett dal producere ettől a fent említett zenétől ihletődött-e meg vagy sem, azt nem tudom. Szerintem nem másoltam senkit és teljesen egyedi lett. Az, hogy az alap hasonlít ennyin múlik. Azt azért hozzátenném, hogy a Kultúrkör ezen tagjának üzenem: legközelebb mielőtt valakiről ítéletet mond, járjon utána, hogy hogyan működik egy rappernél a dal írásának folyamata. 

Mutatjuk, miről maradtál le az elmúlt 24 órában:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek