Ben Afflecket betámadták Jennifer Garner rajongói, amiért leszólta a házasságukat

A színész a Howard Stern showban olyat nyilatkozott, ami miatt a rajongók kereszttüzében találta magát, pedig egyáltalán nem akarta bántani az exét.

Ben Afflecket betámadták Jennifer Garner rajongói, amiért leszólta a házasságukat

Ahogyan mi is megírtukBen Affleck a napokban Howard Stern vendége volt, ahol azt nyilatkozta, hogy a Jennifer Garnerrel való házasságát a végén már csapdának érezte, és ha együtt maradtak volna, valószínűleg egymás torkának esnek, és ő még mindig inna. Érthető, hogy a színésznő rajongói teljesen kiakadtak és nem értették, hogy miért támadja be az exét, mikor ő tényleg, soha, semmi rosszat nem mondott a színészre. 

Maga Ben is érezhette, hogy valami nagyon félrement az üzenetében, mert Jimmy Kimmelnek tegnap este elmondta, hogy ő egyáltalán nem akarta Jennifert minősíteni, de mégis úgy jött le, mintha erre helyezné a fókuszt.

Csak a legrosszabb, legérzéketlenebb, legostobább szörnyű fickóvá tett. (…) Soha nem szeretném, hogy a gyerekeim azt higgyék, valaha egy rossz szót is mondok az anyjukról. 

Hozzátette, hogy ő azt is hangsúlyozta az eredeti, egyébként két órás interjúban, hogy mennyire tiszteli és szereti még mindig az exét, és csodálatos anyának tartja, büszke rá, hogy milyen jól tudnak együttműködni, és borzasztóan sajnálja, hogy kiforgatták a szavait, mert pont az ellenkezőjét sugallták, mint amit mondani szeretett volna.

via

Képbe hozunk az újdonságokkal:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek