Benedict Cumberbatch gyászol

A színész nővére, Tracy Peacock hét év betegség után sajnos életét vesztette, a színész most nyilatkozott róla először.

Benedict Cumberbatch gyászol

Benedict Cumberbatch gyászol, a színész ugyanis elvesztette a nővérét, Tracy Peacockot. A 62 éves Tracy hét éve küzdött rákkal, de a szervezete nem bírta tovább és feladta a küzdelmet a betegséggel szemben. Erről Benedict Cumberbatch most mesélt először, ahogyan arról is, hogy a Tracks néven ismert művészről a családján kívül senki nem tudta, hogy beteg, azt pedig pláne nem, hogy elvesztették. 

Semmi köze nem volt ehhez a világhoz. Határozottan más volt. Ragyogó képzőművész, de végül rengeteg restaurációs munkát végzett vászonon, kereteken és asztalosmunkákon is.  

A színész nagyon elismerősen és kedvesen nyilatkozott a mostohatestvéréről, aki az édesanyjuk első házasságában született, és még nosztalgiázott is arról, hogy a nővére egyszer kitette a fagyos háztetőre, hogy megnyugtassa, aztán teljesen megfeledkezett róla. 

via

Ne maradj le a legfrissebb sztárhírekről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek