Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítását jósolja egy kommentelő

Egészen érdekes beszélgetés alakult ki Shane Tusup egyik Instagram posztja alatt, pedig egy szimpla bejegyzésről van szó.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítását jósolja egy kommentelő

Azzal, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup végre hivatalosan is felvállalták, hogy egy párt alkotnak, várható volt, hogy a trollok is megjelennek, de arra még mi sem számítottunk, hogy valaki rögtön a szakításukat jósolja, ráadásul azért, mert a képességei ezt súgják neki. Shane egy fekete-fehér képet és hozzá egy Nelson Mandela idézetet osztott meg az Instagramján, de az egyik kommentelő rögtön lecsapott rá.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

 

Majd mikor vége lesz Zsófival, akkor nyersz? Vagy akkor is tanulsz? Melyiket vágyod? 

Bár a józan hangok rögtön a pár és Shane védelmére keltek (egyikük még arra is rámutatott, hogy nyilván most zárt le egy fejezetet az életében), a kommentelő továbbra sem engedte el a témát, és elárulta, hogy ő a jövőbe lát, és 5-6 év múlva már nem lesznek együtt.  

Bárhogy is legyen, a pár most szerelmesebb, mint valaha, Shane pedig úgy nyilatkozott, hogy Zsófi élete szerelme. 

Ezeket olvasd a reggeli kávéd mellé:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek