Vilmos herceg bebizonyította, hogy ő a tökéletes férj

Ha az már megvan, hogy miért pont Jordániában készült a legutóbbi fotójuk és elolvadtál a figyelmességén, akkor most nagyon figyelj, mert még ezt is felülmúlja!

Vilmos herceg bebizonyította, hogy ő a tökéletes férj

Tegnap odaítéltük Vilmos hercegnek a legjobb férjnek járó címet és koronát, de most a legfigyelmesebb partner és a királyi bartender kitüntetést is neki adjuk! A család egyik barátja ugyanis a herceg egy nagyon kedves szokásáról rántotta le a leplet, miszerint esténként, amikor György, Sarolta és Lajos már alszik és Anmer Hallban már minden elcsendesedett, Vilmos kever egy gin tonikot Katalin hercegnének és közösen pihennek egyet. 

Chris Jackson fotós szerint amellett, hogy támogatják egymás munkáját, nagyon büszkék is a másikra, és vigyáznak is egymásra. Sőt, az is kiderül a People magazinból, hogy nagyon gyakorlatiasak, és mindketten szeretnek a lehetőségekhez mérten normális életet élni. Katalin pedig elkötelezett amellett, hogy a gyerekek mindennapjaiba belefolyjon, ezért a hivatalos teendői mellett ő alakítja a napirendjüket is. A palota egyik forrása szerint: hihetetlenül koncentrált és profi. Úgyhogy nem is lehet kérdés, hogy megérdemli esténként a lazítást, és ezt Vilmos herceg is nagyon jól tudja. 

via

Érdekelnek a királyi család hétköznapjai? KATT:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek