Katalin hercegné borzalmasan dühös Meghan Markle-re és Harry hercegre

És valljuk be, erre minden oka meg is van Katalin hercegnének, ha az elmúlt két évet vesszük alapul.

Katalin hercegné borzalmasan dühös Meghan Markle-re és Harry hercegre

Mivel a királyi család tagjaként Katalin hercegné nem üzengethet nyilatkozatokon keresztül, maximum bennfentes információk segítségével kaphatunk róla képet, hogyan is éle meg az elmúlt két év megpróbáltatásait, aminek a középpontjában Meghan Markle és Harry herceg függetlenedése, majd a királyi család ellen indított nyilatkozat-hadjárata állt.

Bár ez az időszak nagyban megerősítette Katalin hercegné és Vilmos herceg házasságát, egy forrás szerint Katalin nagyon dühös  minden egyes Meghan-Harry magánakció után, legyen szó a királyi családot ért rasszista vádakról, vagy arról, hogyan állt ki a család Meghan mellett. 

„Nagyon ideges volt az egész dolog miatt. Minden megterhelő volt, de ha valami, akkor ez közelebb hozta egymáshoz őt és Vilmost. Dühös volt, amiért ennyire idegesnek és elkeseredettnek kellett látnia a férjét.”

– árulta el a People egyik bennfentes forrása. A pár egyébként karácsonykor sem valószínű, hogy találkozik majd a Meghan-Harry párossal, miután azok még csak nem is reagáltak a királynő karácsonyi meghívására. 

Kávé mellé sztárhírek:

Még több

Sztárhírek