Végre választ kaptunk a királyi család egyik legfrusztrálóbb kérdésre

Hol vannak a gyerekek a királyi család hagyományos karácsonyi ebédjén, ha egyik asztalnál sem ülnek, ahol a felnőttek?

Végre választ kaptunk a királyi család egyik legfrusztrálóbb kérdésre

A királyi családnak egy sor nagyon furcsa szabálya van, és ebből jó néhány kifejezetten a karácsony időszakra vonatkozik. Tudtad például, hogy szigorúan tilos drága ajándékot venniük egymásnak, viszont annál jobban díjazzák a vicces, ötletes apróságokat? Na és azt, hogy a partnereket szétültetik, hogy még csak fel se merüljön a másokat kizáró sugdolózás esélye?

De legalább ilyen furcsa szokás, hogy a gyerekek nem a felnőttek asztalánál habzsolják a karácsonyi ebédet (ami idén sajnos elmarad), sőt: még csak nem is velük közös szobában étkeznek. Az ebéd részleteiről Mike Tindall mesélt a The Good, The Bad and The Rugby című podctast legutóbbi adásában:

„Ez egy családi ebéd, ahol hét asztalnál ülünk nagyjából hetvenen. A gyerekeknek van egy saját, kisebb asztala, egy teljesen külön szobában”

– mesélte Mike, aki a legutóbbi ilyen ebédnél Károly herceg asztaltársaságánál ült, amit nagyon szórakoztatónak talált. Mondjuk annyira biztosan nem lehet szórakoztató, mint György herceggel, Sarolta hercegnővel, Lajos herceggel és a többi gyerekkel közösen enni egy külön szobában, ahol nyilvánvalóan nem uralkodnak olyan szigorú szabályok. 

Forrás: cosmopolitan.com

Fusd át a délelőtt legizgalmasabb sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek