Selena Gomez új tetoválása az egész netet lázban tartja

Új korszak? Új szerelem? Éles stílusváltás? Selena Gomez rajongói már most ezerrel találgatnak, miután debütált kedvencük új tetoválása.

Selena Gomez új tetoválása az egész netet lázban tartja

A tetoválás nyilvánvalóan a sztároknak is ugyanazt jelenti, mint neked: egy különleges minta, egy sokszor nem is olyan egyértelmű, de annál fontosabb jelentéssel és üzenettel. Pont ezért indítja be a találgatásokat olyan intenzíven, amikor egy híresség új tetoválást varrat magára. Most épp Selena Gomez – vagyis sokkal inkább a tetoválóművésze – dobta le a kérdőjelet, miután kiderült, Selena Gomez hátán új tetkó virít.

A rajongóknak viszont nem igazán sikerült kideríteniük, mit is ábrázol az énekesnő hátán lévő minta, és a rejtélyt a tetoválást készítő Bang Bang sem segített megoldani, miután meglehetősen titokzatos formában tette közzé a fekete-fehér fotót, amin maga a minta is kivehetetlen.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) által megosztott bejegyzés

 

„Kell egy közelebbi kép. A műalkotás részleteit is látnom kellene” – írta az egyik rajongó, mire egy másik hozzátette: „Innen egy szép álomcsapdának tűnik” – egy harmadik hozzászóló pedig egy véres rózsaként értelmezi. Viszont volt olyan is, aki nem a konkrét mintával volt elfoglalva, hanem azzal, hogy az egy éles stílus- és korszakváltás része. 

„Érkezik Darklena”

És mivel az énekesnő épp új anyagon dolgozik, ráadásul dobta a szőkét is, a sötétség teória pár fokkal izgalmasabban hangzik, mint egy vérző rózsa. 

Forrás: cosmopolitan.com

Mi történt a sztárvilágban, míg te aludtál? Máris mutatjuk:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek