Tom Holland családot akar, és hamarosan vissza is vonul egy időre

6 éve ezerrel a karrierjén pörög, Tom Holland viszont készen áll arra, hogy az élete más területein is megvalósítsa önmagát. Kapaszkodj, de kedvenced már apaként látná magát legszívesebben.

Tom Holland családot akar, és hamarosan vissza is vonul egy időre

Tom Holland és vele együtt Pókember karaktere a Marvel 4. fázisában is stabil szereplőnek tűnik, akire bátran építhetünk a jövőben – vagy nem. A színész ugyanis a napokban azt nyilatkozta a People interjújában, hogy már nagyon szívesen dolgozna a családalapításon is, ehhez viszont az kell, hogy kicsit pihentesse a karrierjét.

„Az elmúlt 6 évben kizárólag a karrieremre koncentráltam.

Szeretnék szünetet tartani, a családalapításra fókuszálni, és kitalálni, mi érdekel még a filmezés világán túl. 

Imádom a gyerekeket. Alig bírom kivárni, hogy apa lehessek. Persze képes vagyok rá és ki is várom türelemmel, de már nagyon szeretnék apa lenni. Ha esküvőn vagyok, mindig a gyerekek asztala körül lógok. ” – nyilatkozta lelkesen Tom Holland, majd leszögezte, hogy, bár a Pókember-mozik minden egyes percét imádja, ráadásul nagyon hálás a Marvelnek és a Sonynak, amiért hittek benne, játékban tartották, és ezzel megadták a karakterfejlődés lehetőségét, most mégis úgy érzi, el tudja engedni ezt a korszakot.

„Nem akarok búcsút mondani Pókembernek, de úgy érzem, talán készen állunk arra hogy elbúcsúzzunk tőle.” Igen, tudjuk, hogy erre nem egészen voltál felkészülve, de most őszintén: nem lenne legalább ennyire izgalmas szülőként látni Tomot és Zendayát? 

Tudjuk ám, hogy imádod Pókembert – és Tomot:

 

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek