Megvan az X-Faktor jubileumi évadának győztese – ő lett a befutó

Egy örökkévalóságnak tűnt ez az este, de ma végre kiderült, melyik versenyző tarolt, és nyerte meg a 12 millió forintos fődíjat az X-Faktor 10. évadában.

Megvan az X-Faktor jubileumi évadának győztese – ő lett a befutó

Alee, Paulina és Ferenci Kamilla – a több ezer jelentkező és a 12 élő show-ba jutott fiatal tehetség közül ők állhattak ott szombat este a 10. X-Faktor fináléjában. 

A döntő első felében a versenyzők két produkciót adtak elő – egy szabadon választott és egy saját dalt. Míg Alee és Paulina esetében ez saját szerzeményt jelentett, addig Ferenczi Kamilla első saját dalát Caramel írta az énekesnőnek Puskás-Dallos Peti felkérésére. A mentorok, amennyire szigorúak voltak egészen az elődöntőig, most – végre – egyetlen versenyzőt sem húztak le, abszolút egyfajta gálahangulat uralta az adást. 

Ferenczi Kamilla azonban – hiába énekelt ma este is gyakorlatilag hibátlanul – már nem bizonyíthatott a döntő második felében, ő kapta ugyanis a legkevesebb nézői szavazatot, és lett a 10. X-Faktor 3. helyezettje, így nem láthattuk mentora oldalán énekelni. Alee és Alex, valamint Paulina és Gáspár Laci közös produkciója (mindkét esetben a mentor egyik dalát adták elő) viszont elképesztő sikert aratott, mind a stúdió, mint pedig a mentorok állva tapsoltak.

Az utolsó dal, amit a maradék két versenyzőtől hallhattunk az X-Faktor színpadán, azok a válogatón megismert saját szerzemények voltak: Alee EyEy és Paulina Ajándék című száma. Aki pedig végül egy ország kedvenceként egészen az első helyezésig jutott, és ezzel együtt megnyerte a 12 millió forintos fődíjat, az nem más, mint Alee.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek