Gáspár Laci: „Én csak szerettem volna megemlékezni őszinte tisztelettel”

Egy hét telt el Gáspár Laci Gyöngyhajú lány bakija után – az énekes most egy friss interjúban mesélte el, hogyan éli meg a dolgot.

Gáspár Laci: „Én csak szerettem volna megemlékezni őszinte tisztelettel”

Pontosan egy héttel ezelőtt az X-Faktor adásában emlékeztek meg Kóbor Jánosról, az Omega együttes legendás frontemberéről, méghozzá úgy, hogy a mentorok az igazi klasszikusnak számító Gyöngyhajú lányra vonultak be, amiből Gáspár Laci énekelt is néhány sort. A mentor viszont annyira izgult a produkció alatt, hogy Gyöngyhajú lány helyett zöldhajú lányt énekelt, ezzel – indokolatlan mértékben – magára haragítva az internet népét. A Blikk interjújában többek között a bakiról is szó volt:

„Igen, kapok hideget-meleget, de azért nem gondoltam volna, hogy ekkora ügy lesz ebből. Én már az adásban elmondtam, hibáztam és elnézést kértem. Tizenhét éve vagyok a pályán, soha ilyen nem történt velem.

Szégyellem, bánt, nem szándékosan csináltam, én csak szerettem volna megemlékezni őszinte tisztelettel, de annyira izgultam, hogy emiatt leblokkoltam. Aki eddig szeretett, remélem emiatt nem neheztel rám, viszont akik utáltak, azok most fogást találtak rajtam.

A legrosszabbul az esik, amikor azt írják: meggyaláztam Kóbor János emlékét, szerintem pont azok teszik ezt, akik ilyet írnak. Sok zenész írt nekem, nyugtatnak, hogy ilyen bárkivel megesik, ráadásul az Omega menedzsere is felhívott és megnyugtatott és azt mondta: ne vegyem a szívemre ezt a bakit. És azt is hozzátette hogy, ezt leszámítva nagyon szép, megható megemlékezés volt.”

Kávé mellé izgalmas hírek a sztárvilágból:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek