Megrendítő posztban üzent Károly herceg és Kamilla

Bár Károly herceg és felesége, Kamilla egy gigantikus karácsonyfa mellett pózol új fotójukon, az üzenet valójában nagyon is súlyos.

Megrendítő posztban üzent Károly herceg és Kamilla

Vészesen közeledik a karácsony, a királyi család egymás után posztolja az ünnepi hangulatú fotókat, ebből a körből pedig természetesen Károly herceg és Kamilla sem maradhatott ki. Az Instagramon közzétett képen a pár Clarence-házban felállított hatalmas karácsonyfa mellett mosolyog, a poszt üzenete azonban már közel sem ilyen könnyed. Abban ugyanis arra hívják fel a figyelmet, hogy az ünnepek közeledtével érdemes időt szakítani idős, magányos rokonainkra.

A poszt szövegéből kiderül, hogy csak az Egyesült Királyságban 1,5 millió idős ember érzi magát egyesül karácsonykor – és egyébként az év bármely más időszakában. A pár egyébként különösen szívén viseli a problémát: Károly herceg egy időseket támogató szervezet pártfogója, míg Kamilla a The Silver Line védelnöke – ami nem csak információkkal látja el az időseket, de baráti beszélgetést és támogatást is biztosít nekik. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés

 

Pörgesd át az elmúlt 24 óra legfontosabb történéseit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek