Taroltak az X-Factorban, majd gyorsan el is tűntek a süllyesztőben

Hiába voltak tehetségesek és elszántak, valami mégis hiányzott ahhoz, hogy az X-Faktor után igazán sikeresek maradjanak.

Taroltak az X-Factorban, majd gyorsan el is tűntek a süllyesztőben

Egy pillanatra ugyan megismerte a nevüket a világ, a siker azonban gyorsan elpártolt tőlük. Az alábbi X-Factor győztesekre ma már valószínűleg nem sokan emlékeznek.

Leona Lewis

Leona 2006-ba nyerte meg az X-Factort és szinte azonnal globális szupersztár lett belőle – egészen egy lemez erejéig. Az első lemeze sikere utáni években a Broadway Macskák című előadásában is szerepet kapott, de csak négy hónapig játszott a színpadon. 2015-ban kiadott egy visszatérő albumot, majd 2018-ban készített egy duettet Calum Scott-tal, de egyikből sem lett igazán nagy dobás. A 2007-es Bleeding love című számával elért sikereit sosem tudta megismételni, amit őszintén sajnálunk, mert szerintünk nagyon tehetséges. 

James Arthur

James 2012-ben nyerte meg a versenyt, és rögtön berobbant a köztudatba. A You’re Nobody ’til Somebody Loves You című kislemeze a slágerlisták élén landolt, de a 2013-ban debütált albumát is imádták a rajongók. Nem sokkal ezután azonban az énekes több botrányba is belekeveredett: dalszövegei miatt homofóbiával vádolták meg, és a drogokkal is meggyűlt a baja. 2016-ban végül összeszedte magát, kiadott egy újabb albumot Say You Won’t Let Go címmel, ami egy időre újra a csúcsra repítette – de azóta ismét minden elhallgatott körülötte.

Steve Brookstein

Steve volt brit X-Factor első évadjának győztese, és egyben a műsor történetének egyik legnagyobb vesztese is. A debütáló Heart and Soul című albuma a toplisták élén végzett ugyan, de ez volt az énekes első és utolsó nagy sikerélménye. Mindössze nyolc hónappal a szerződéskötésük után a kiadója, a Sony BMG kidobta, és Simon Cowell-lel is többször nyílt vitába keveredett. Ha már a zenéléssel nem tudott nagy sikereket elérni, 2014-ben kiadott egy botránykönyvet, amiben Simon Cowell szennyesét teregette ki.

Leon Jackson

Leon 2007-ben nyerte meg az X-Factort, ami után ki is adta a saját feldolgozásában Mariah Carey és Whitney Houston slágerét, a When You Believe-et, és hatalmas sikereket aratott vele. A dal az év leggyorsabban elkelt kislemeze lett, ő pedig az első skót énekes, aki elkészített egy karácsonyi toplistás dalt. Nem sokra rá még ki tudta adni az albumát, ami után azonban a kiadója rögtön megvált Leontól. Másik kiadót soha nem keresett magának, így az énekesi karrierje is szépen lassan feledésbe merült.

Ben Haenow

Tekintettel arra, hogy első kislemezét nem mással, mint Kelly Clarksonnal készítette el, mindenki nagy dolgokat várt Bentől. A siker azonban elmaradt, a lemezkiadója is dobta, ő pedig hamar kiábrándult a zeneiparból. 2014-es győzelme után négy évvel megpróbált visszatérni, új erőre kapott, kiadott egy új albumot – amire már senki nem volt kíváncsi.

Ha imádod a magyar kiadást:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek