És az megvan, hogy ByeAlex rekordot döntött az X-Faktorban?

Csak úgy szépen csendben megjegyeznénk, miközben a 10. jubileumi X-Faktor fiatal győztesét ünnepeljük, hogy Apuról, vagyis ByeAlexről sem ér ám megfeledkezni, aki gyakorlatilag történelmet írt a műsor hazai változatában.

És az megvan, hogy ByeAlex rekordot döntött az X-Faktorban?

A szombat esti élő show-ban végre eldőlt, ki lett a befutó a jubileumi X-Faktor fináléjában: a 16 éves Alee maga mögé utasította Paulnát, míg Ferenczi Kamilla a harmadik lett. Ezzel együtt pedig ByeAlex az egyetlen, aki elmondhatja magáról, hogy mentor pályafutása során 3 győzelmet is behúzhatott versenyzőivel – ráadásul zsinórban egymás után. 

A jelenlegi mentorok közül rajta kívül Gáspár Laci könyvelhet el győzelmet, miután 2017-ben csapata, Ricco és Claudia nyert – érdekesség, hogy az ideihez hasonló módon akkor is ByeAlex és Gáspár Laci mentorálltja között dőlt el, ki lesz a győztes -, Puskás-Dallos Peti pedig a tegnapi napot leszámítva 2016-ban volt utoljára ilyen közel a tűzhöz, amikor két versenyzője, Mata Ricsi és Gorbunov Dmitrij is a döntőben állhatott: előbbi második, utóbbi pedig harmadik helyezést ért el. 

ByeAlex és Alee közös munkája egyébként nem volt zökkenőmentes, miután mindkettőjüknek nagyon határozott zenei elképzeléseik vannak, a mentor azonban úgy fogalmazott az RTL interjújában (via Blikk), hogy ettől függetlenül mindig mindent meg tudtak beszélni. 

„Alee inkább olyan típus, akinek nagyon karakán elképzelései vannak arról, amit akar, és nehezen is enged belőle – vagy legalábbis én ezt tapasztaltam. Én is ilyen típus vagyok egyébként, de volt már olyan, hogy elengedtem a saját gondolataimat vagy akarataimat azért, mert láttam, hogy ő annyira hisz a saját világában”

Mutatjuk, mi pörög a hétvégén:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek