Ezt gondolja valójában Jennifer Lopez Ben Affleck nagy botrányt kavaró kijelentéséről

A hírekkel ellentétben Jennifer Lopez nem rágott be Ben Affleckre, miután az meglehetősen nehéz helyzetbe hozta magát egy interjúban.

Ezt gondolja valójában Jennifer Lopez Ben Affleck nagy botrányt kavaró kijelentéséről

A napokban Ben Affleck Howard Stern vendége volt, ahol alkoholizmusát és volt házasságát is érintették a beszélgetés során. A színész egy ponton kijelentette, hogy valószínűleg még mindig inna, hogy nem válnak el Jennifer Garnerrel, akit házasságuk mélypontján közös gyerekeik miatt nem akart elhagyni, így viszont úgy érezte, csapdába került, ezért nyúlt az alkoholhoz.

Kijelentése azonban sem Jennifer Garner rajongóinak, sem pedig közös ismerőseiknek nem tetszett, tekintve, hogy épp a színésznő volt az, aki Affleck mellett volt a legsötétebb időkben is. Jennifer Lopez – a híreszteléssekkel ellentétben – azonban nem akadt ki szerelme nyilatkozatán, derül ki a People cikkéből. „Ez egyszerűen nem igaz, nem így érzem magam” – nyilatkozata az énekesnő a lapnak.

„Ennél jobban nem is tisztelhetném Bent, mint apát, társszülőt és embert.”

 – nyomatékosította JLO.

Pörgesd át a hétvége sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek