Már három nő vádolja szexuális zaklatással és erőszakkal a Szex és New York színészét

Alig kapta vissza a karrierjét és a vele járó rivaldafényt, most hirtelen mindent elveszíthet Chris Noth, akit már 3 nő vádol szexuális erőszakkal és zaklatással.

Már három nő vádolja szexuális zaklatással és erőszakkal a Szex és New York színészét

Az And Just Like That című sorozat újra visszaemelte a Mr. Biget alakító Chris Noth-ot a köztudatba, és pont a rá szegeződő elképesztő figyelem hatására osztotta meg két nő a történetét, miszerint 2004-ben és 2015-ben szexuálisan zaklatta őket a színész – most pedig újabb ügy került nyilvánosságra.

A Daily Beast cikkében Ava álnéven szereplő nő mindössze 18 éves volt, amikor 2010-ben kapcsolatba került a Noth-tal. Akkoriban hosstesként dolgozott egy étteremben, amit gyakran látogatott a színész – néha részegen. Az egyik alkalommal, amikor a lány épp a fizetését ment átvenni, hirtelen leoltották a fényeket, és megjelent a színész, aki kérdés nélkül fogdosni kezdte őt. Miután kiderült, hogy menstruál, Noth megkérdezte, az elején vagy a végén tart-e, mire Ava azt válaszolta, minden végtagja fáj reggel óta.

Csak úgy tudott elszabadulni, hogy megígérte, találkozik a színésszel, de egy másik helyen. Miután hazaért, a férfi üzenetekkel bombázta, hogy autót küld érte, de a lány soha többé nem válaszolt az sms-re. Chris Noth sajtósa tagadja, hogy valaha is megtörtént volna az eset.

 

Ha szexuális, vagy bármilyen (szóbeli, lelki, fizikai, gazdasági erőszak) bántalmazás áldozata vagy, kérj segítséget az ingyenesen hívható 06-80-505-101-es telefonszámot.

Forrás: buzzfeed.com

Ez is érdekelhet:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek