Eljátszották életük szerepét, majd abba is hagyták a filmezést a következő hírességek

Nem mindenkit vonz a csillogás és a hírnév. A következő színészek inkább az átlagos életet választották a sztárság helyett, méghozzá közvetlenül az első siker után.

Eljátszották életük szerepét, majd abba is hagyták a filmezést a következő hírességek

A következő szerepek akár ugródeszkaként is szolgálhattak volna egy sikeres filmes karrierhez, a sztárság azonban nem volt túl vonzó az alábbi színészek számára. Egyetlen egyszer csillogtatták csak meg a tehetségüket, majd vissza is vonultak a showbiznisztől.

Peter Ostrum

Az 1971-es Willy Wonka és a csokigyárban eljátszotta a főszereplő kisfiút, Charlie Bucketet, és ezzel vissza is vonult a filmezéstől. Egy három filmre szóló szerződést is visszautasított, csak hogy újra átlagos életet élhessen. Felnőve végül állatorvos lett belőle.

Tami Stronach

Az 1984-es Végtelen történet című mesefilmben alakította a Gyerek-császárnő karakterét, és bár utána egy rövid ideig kipróbálta magát a zene világában is, a családja végül úgy döntött, hogy jobb, ha Tami hátat fordít a showbiznisz világának.

Maria Callas

A híres operaénekes csak egyetlen filmben szerepelt – az 1969-es olasz Médea című produkcióban, amiben ő játszotta a főszerepet.

Robert Tsai

2003-ban Robert játszotta Lawrence szerepét a Rocksuli című filmben, majd egyetemre ment, és maga mögött hagyta a mozi világát.

Amber Scott

1991-ben Amber Scott alakította Maggie Banninget a Hook című filmben, ami után soha többé nem vállalt másik filmszerepet.

Carrie Henn

Carrie Henn alakította Newtot az 1986-os A bolygó neve: Halál című filmben, de később felhagyott a színészettel, mert a családja sokat költözöttt. Felnőve végül tanár lett belőle.

Emmanuel Schotte

Az egykori katona az 1999-es francia Emberiség című filmben játszotta el Pharaon de Winter szerepében, és bár a cannes-i filmfesztiválon az alakításával a legjobb férfi főszereplő díját is elnyerte, úgy döntött, nem folytatja filmes karrierjét.

Kulisszatitkok triplázva:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek