A szexuális zaklatással vádolt Chris Noth felesége teljesen kiborult

Nagyon úgy fest, hogy a dagadó botránnyal párhuzamosan a színész felesége egyre inkább besokall.

A szexuális zaklatással vádolt Chris Noth felesége teljesen kiborult

Múlt héten az És egyszer csak… premierjével szinte egy időben robbant a bomba, hogy Chris Noth-ot szexuális zaklatással vádolja két nő, akikkel még korábban került kapcsolatba. Már épp az is elég volt, hogy egyszerre ketten állították, hogy akaratuk ellenére zaklatta őket a színész, de a hétvégén még egy nő színre lépett, aki szintén megvádolta, nem csoda, hogy a színész felesége kiborult! Tarának fogalma sem volt a férje viselt dolgairól, egy barátjuk szerint áll a bál kettejük között. 

Lehet, hogy nem monogám, de az biztos, hogy a felesége erről nem tudott. Ha valaki, akkor ő a felelős ezért. Tara éppen Los Angelesben van, és nagyon ideges… nincs jól. Azt tervezték, hogy együtt töltik a karácsonyt, de most nem tudni mi lesz. 

Chris Noth és Tara Wilson 2001-ben találkoztak, de csak 2012-ben házasodtak össze. Két gyerekük van, Orion 13 éves, Keats pedig mindössze 18 hónapos, ami még inkább rossz fényt vet a színészre, aki nem mellesleg tagadja a vádakat. 

via

Ne hagyd ki ezeket sem:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek