Megrendítő dolog derült ki Diana hercegnő temetéséről

Fülöp herceg, aki egyébként is sokszor feszegette a határokat, konkrétan megszegte a protokollt azért, hogy támogassa az unokáját.

Megrendítő dolog derült ki Diana hercegnő temetéséről

Kár lenne bedőlni a sztereotípiának, miszerint az angolok hűvösek, ugyanis itt a bizonyíték arra, hogy ez korántsem igaz, és ezt maga Fülöp herceg bizonyította be! Diana hercegnő temetése az egész királyi családot megrendítette, de érthető módon a fiai voltak azok, akik a legmélyebben gyászoltak, hiszen az anyukájukat vesztették el. Vilmos herceg, aki idősebb volt már, és jobban átérezte, mekkora veszteség ez, borzasztóan nehezen élte meg azt a napot, de nem kellett egyedül végig csinálnia, ugyanis most kiderült, hogy Fülöp herceg végig támogatta őt, és titokban vigasztalta is, amikor azt hitte, a kamera nem veszi őket – ezt egy új dokumentumfilm állítja, ami Erzsébet királynő néhai férjéről készült Fülöp: Herceg, Férj, Apa címmel.  

Martin Palmer szerint Fülöp gyengéden megérintette Vilmos herceg hátát, hogy megvigasztalja, pedig a protokoll tiltja az efféle közeledést a nyilvánosság előtt, pláne, ha temetésről van szó. Bár azt gondolta, hogy nem veszi a kamera, a pillanatot mégis megörökítették, és Martin Palmer szerint Fülöpöt nem dicsérték meg a viselkedéséért, pedig szerintünk ez egy teljesen érthető, ösztönös és szeretetteljes gesztus volt. 

Nézed azt a pillanatot, és rájössz, hogy adott egy nagyapa, aki segíteni próbál a fiatal, nagyon sebezhető unokájának, hogy átvészelje ezt a szörnyű, szörnyű pillanatot. Tudta, milyen egy rosszul működő család tagjának lenni, és mindent megtett annak érdekében, hogy ez az unokáival ne történhessen meg. 

via

Fusd át, mi mindent történt ma:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek