Ferenczi Kamilla kőkemény kritikát fogalmazott meg az X-Faktorral szemben

Puskás Peti mentoráltja nem kicsit csalódott a harmadik helyezés miatt, úgy érzi, hang alapján neki kellett volna nyernie.

Ferenczi Kamilla kőkemény kritikát fogalmazott meg az X-Faktorral szemben

A hétvégén véget ért az X-Faktor jubileumi 10. évada, aminek az egyik nagy reménysége Ferenczi Kamilla volt, azonban a nézők nem szavaztak elég bizalmat neki, így egy lépéssel a döntő előtt, harmadik helyezettként esett ki a versenyből. Kamillát többször is úgy emlegették a mentorok, hogy ő A hang a műsorban, és szombaton is kábé leénekelte a csillagokat az égről, épp ezért értetlenül és csalódottan távozott a műsorból, írja a Blikk. 

Én nagyon jónak éreztem a produkcióimat. Csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy az X-Faktor a hangról szól, nem pedig a saját dalokról. Nem az én hibám, hogy nem nyertem, de most kiderült, hogy az élet tud nagyon szemét is lenni. Úgy megyek haza, hogy én vagyok a győztes, ének alapján nekem kellett volna nyernem, ezt merem állítani. Nem az én hibám, hogy „csak” a műsorban szerepeltem, a lejátszási listákon pedig nem 

– mondta, utalva arra, hogy ő csak utolsó élő showban adott csak elő saját produkciót, míg a nyertes Alee, és a második helyezett Kocsis Paulina minden hétre saját szerzeménnyel készültek és már rekordokat döntögettek a műsor alatt is.

Pörgesd át az elmúlt órák friss sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek