Ördög Nórának beszóltak a feneke miatt, zseniálisan reagált rá

Ekkora hype szerintünk legutóbb akkor volt utoljára a műsorvezető körül, amikor rövidre vágatta a haját.

Ördög Nórának beszóltak a feneke miatt, zseniálisan reagált rá

Emlékszel még, amikor Ördög Nóra a hosszú tincseit rövidre cserélte és ezért kapott hideget meleget? Na valami pont ilyet képzelj el most is, ugyanis a műsorvezetőnek csúnyán beszóltak a túl nagy feneke miatt. Nóri az év utolsó műsorát nyomta le a hétvégén, amiről egy pillanatképet is megosztott, de egyesek szerint nem kellett volna, mert túl nagy rajta a feneke. Volt, aki konkrétan azt írta: „Mint a nagyim tepsije nagy és lapos”, de azért a túlnyomó többség nem gondolta, hogy bármi gond lenne az alakjával. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

 

Persze Nóra is kiszúrta a trollkodó megjegyzéseket, és úgy döntött, rövidre zárja a dolgot egy másik képpel, amin már szemből látható. 

Két este, két fa, két csodás ruha az év két utolsó rendezvényén Elölről. (sajnálom, de én szerettem magamról azt a hátulról képet is, még ha ilyen sok »kedves« megjegyzést is kapott a hátsóm. Úgy tűnik, én szeretem a nagy fenekem. Köszönöm a figyelmet!)  

Bár a zárójeles részt azóta már törölte a posztból, mi csak azt tudjuk mondani, hogy ennél jobban nem is reagálhatott volna a kritikára. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Segítünk képbe jönni a legfrissebb sztárhírekkel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek