Feleségül vette szerelmét a Riverdale színésze

Ezt azonban nem tőle tudjuk, hanem a sorozatbeli kollégáitól, akik egytől egyig posztoltak a nagy napról.

Feleségül vette szerelmét a Riverdale színésze

A sorozatban középiskolásokat játszanak, de valójában a Riverdale színészei már közel sem azok a fiatalok, akiket az első évadban láthattál. KJ Apának nemrég született gyereke a barátnőjétől, Vanessa Morgan pedig a válása kellős közepén adott életet a kisfiának, aki hamarosan egy éves lesz. Így belegondolva nem is olyan meglepő, hogy a Kevin Kellert alakító Casey Cott kimondta a boldogító igent a hétvégén, az viszont annál inkább, hogy ő maga igazából semmilyen infót nem osztott meg a nagy napról, csak a sorozat többi sztárjától tudjuk, hogy egy menő, téli esküvőt tartottak a menyasszonyával, Nichola Basaraval. 

Camila Mendes Instagram story-ban azt írta, hogy sok boldogságot kíván a világ legcukibb párjának, de ha végig pörgeted a többiek story-ját, láthatod, hogy mindannyian a meghívott vendégek között voltak, az ifjú pár pedig egyszerűen ragyogott. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Casey Cott (@caseycott) által megosztott bejegyzés

 

Most indulsz a melóba? Ezeket pörgesd át útközben:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek