Tom Hollandnak és Zendayának azt tanácsolták, ne randizzanak

Ők a legcukibb páros jelenleg Hollywoodban, de mégis azt tanácsolták nekik, hogy ne kerüljenek közel egymáshoz.

Tom Hollandnak és Zendayának azt tanácsolták, ne randizzanak

Amikor nyáron kiderült, hogy Tom Holland és Zendaya egy párt alkotnak, jobban örültünk, mint magának a hírnek, hogy még idén kijön az új mozijuk, a Pókember: Nincs hazaút. A páros egyszerűen imádnivaló, a legfrissebb infók szerint pedig Tom annyira odáig van a szerelméért, hogy már a családalapítást tervezi. Az azonban most derült ki, hogy korábban azt a tanácsot kapták, hogy ne engedjenek a kémiának. 

Amy Pascal, a trilógia producere elárulta, hogy már az első meghallgatás után figyelmeztette a fiatalokat, hogy nem jó ötlet egymásba gabalyodni. 

Külön-külön félrehívtam őket és kiselőadást tartottam nekik, hogy ne tegyék. Próbálják elkerülni. 

Még mielőtt azt gondolod, hogy Amy-t a rosszindulat vezérelte, valójában pont, hogy jót akart nekik, ugyanis ő volt a korábbi Pókember mozik producere is, és látta, hogyan bonyolítja a szerelem a közös munkát. 

Ugyanezt tanácsot adtam Andrew-nak és Emmának is. Ez csak bonyolítja a dolgokat, tudod? De mindannyian figyelmen kívül hagytak engem.

via

Ezek megvannak?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek