A Harry Potter reunion teljes előzetesében a főszereplők is elérzékenyülnek

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson visszatértek a Griffendél klubhelyiségbe, hogy visszaemlékezzenek életük egyik legfontosabb szakaszára. A Harry Potter-reuinon első teljes előzetesében szereplő meghatódott sztárokat látva te is garantáltan elérzékenyülsz.

A Harry Potter reunion teljes előzetesében a főszereplők is elérzékenyülnek

Már tényleg javában dübörög a visszaszámlálás az újév napjáig, és nemcsak azért, mert 2021. végét várjuk, hanem azért is, mert 2022. január 1-je jelenleg egyet jelent azzal, hogy 20 év után először visszatérünk a Roxfortba. Ekkor debütál ugyanis a Harry Potter reunion, ami a Jóbarátok: Újra együtt mintájára összetereli a filmek szereplőit, akik két évtized után mindannyian egyszerre lesznek egy helyen, hogy visszaemlékezzenek a varázsvilágban töltött éveikre.

A különkiadás ugyan már kapott egy szuper előzetest, de az még csupán egy ízelítő volt arról, mégis mi vár ránk. Egy-két nosztalgiát idéző kép mellett felsorolták, többek között, mely színészek megjelenésére számíthatunk. Ők pedig a következők: Emma Watson, Rupert Grint, Daniel Radcliffe, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch, Robbie Coltrane, Matthew Lewis, Mark Willis és Ian Hart.

Most pedig  kijött a reunion teljes trailere és végre bizonyítékot kaptunk arról, hogy mindez valóban megtörténik: Daniel, Emma és Rupert tényleg leültek a Griffendél klubhelyiségben és elmerülten beszélgetnek a múltról, amitől egy ponton egészen elérzékenyülnek. Ezt pedig neked is látnod kell:

Tarts néhány perc szünetet: 

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek