Leonardo DiCaprio hősiessége nem ismer határokat

Leonardo DiCaprio olyat tett a kutyái életének megmentéséért, amire kevesen lennének képesek.

Leonardo DiCaprio hősiessége nem ismer határokat

Leonardo DiCaprio félelmetes szituációban találta magát a legújabb filmje, a Ne nézz fel! forgatásán. Ahogy az az Entertainment Weekly kerekasztal beszélgetésén kiderült, a sztárnak meg kellett mentenie a két husky kutyájának az életét, akik mindketten beleestek egy jeges tóba.

A két kutyus, akiket Leo Jacknek és Jillnek nevezett el, egymás után estek a tóba, és egyikük már fulladozni kezdett, így a színésznek cselekednie kellett.

„Az egyik kutya beesett a tóba, Leo pedig beugrott és kitette őt a partra, de abban a pillanatban beleesett a másik kutya is”

– magyarázta Jennifer Lawrence, a film másik főszereplője.

„Hát igen, mert a másik az első, fulladozó kutyát kezdte nyalogatni, és aztán végül már mindannyian a jeges vízben voltunk” – tette hozzá Leo és elmondta, hogy Jack és Jill egyszerűen nem értették a befagyott tó koncepcióját, mivel egész életükben Kaliforniában éltek.

És hogy mi történt ezután? „Biztosan titeket is érdekel, én is kíváncsi voltam: azonnal meztelenre vetkőzött a kocsijában” – osztotta meg Jennifer, akire szerencsére most is, mint mindig, számíthatunk, ha vicces sztorikról van szó.

Forrás: Page Six

Pörgesd át a nap híreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek