A Szex és New York sztárjai kiállnak Chris Noth áldozatai mellett

A Szex és New York sztárjai, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon közös közleményt adtak ki a szexuális erőszakkal vádolt kollégájuk ügyében.

A Szex és New York sztárjai kiállnak Chris Noth áldozatai mellett

A Szex és New York három főszereplője, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon kiadtak egy közös nyilatkozatot Chris Noth ügyében, akit többen is szexuális erőszakkal vádolnak.

Két nő is azt állítja ugyanis, hogy – egyiküket 2004-ben, másikukat pedig 2015-ben – megerőszakolta, illetve zaklatta a színész; azóta pedig a hétvégén egy újabb nő állt elő a történetével, aki szerint 2010-ben próbálta ráerőltetni magát a férfi egy étterem irodájában. Az egykori Mr. Biget azonban azóta már nemcsak civilek vádolták meg, hanem két kolléganője is, akikkel az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék című sorozatban dolgozott együtt: Zoe Lister-Jones is zaklatást élt át a forgatás során, az élményeit pedig Krys Marshall is alátámasztotta.

Ennek fényében a Szex és New York folytatásának első részéből kiírt Noth ellen álltak ki a sorozat sztárjai, támogatva az áldozatokat. A közleményt mindhárom színésznő az Instagram sztorijában tette közzé. 

Mélyen elszomorítottak minket a Chris Noth elleni vádak. Támogatjuk azokat a nőket, akik előléptek és megosztották a fájdalmas tapasztalataikat. Tudjuk, hogy ez egy nagyon nehéz döntés lehetett, amiért minden elismerésünk jár nekik – Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis

Naprakész vagy Hollywood híreiből?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek