Tóth Gabi teljesen összetört a kislánya miatt

Tóth Gabi őszintén mesélt arról, milyen megpróbáltatásokkal kell szembenéznie egy anyának. Ez most éppen a dackorszak, ami Gabit váratlanul érte és óriási erővel ütötte szíven.

Tóth Gabi teljesen összetört a kislánya miatt

Tóth Gabi legújabb blogbejegyzésében arról ír, hogy kislányánál, Hannarózánál visszafordíthatatlanul beköszöntött a dackorszak. Megünnepeltük a második születésnapját, és másnap úgy ébredt, hogy akkor mostantól dacos” – magyarázta az énekesnő, aki az elmúlt 10 napban tapasztalta meg igazán, milyen, amikor a gyereke „csakazértis”– jelleggel állandóan visszautasítja. Ez pedig Gabit szörnyen megviseli, „talán azért is – írja –, mert még mindig lelkiismeretfurdalásom van, hogy sokat dolgozom, és nem vele töltök minden időt”.

A legnagyobb törést az jelentette, amikor a legutóbbi klipjének forgatásáról hazaérkezve Gabit nem egy felé rohanó Hannaróza fogadta, hanem egy „látszólag közömbös gyerek”, aki a babájával volt elfoglalva.

Lehet, hogy hülyén hangzik, de azt éreztem, hogy szándékosan ignorál, és azt várja, hogy epekedjek a kegyeiért. Az a borzasztó, hogy ezzel együtt gyakorlatilag el is kezdtem epekedni a kegyeiért. »Anya kis csalogánya, hiányoztam Neked?« NEM! … »Anya is játszhat a babáddal?« NEM… »És a macikával?« NEM…” 

De kiderült, hogy nem ez volt a legrosszabb pillanat, amit Gabi átélhetett a kislányával. Ez később érkezett el, amikor altatáskor Hannaróza inkább egyedül akart elaludni.

Forrás: Bors

Olvass friss híreket:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek