Vilmos herceg nyilvánosan flörtölt Katalin hercegnével

Persze Vilmos herceg és Katalin hercegné nyilvánosság előtt mutatott kapcsolatába nem fér bele semmi vadulás, de a róluk készült legújabb videóból azért így is lejön, mennyire szeretik egymást.

Vilmos herceg nyilvánosan flörtölt Katalin hercegnével

A királyi család izgalmas meglepetéssel készül az ünnepekre: egy róluk szóló adással, aminek Royal Carols: Together at Christmas lesz a címe. Ennek jött most ki az előzetese, amiben a rajongók azonnal kiszúrtak egy elképesztően aranyos pillanatot Vilmos herceg és Katalin hercegné között.

A hercegi pár egészen konkrétan a nyilvánosság előtt flörtölt egymással, ami a királyi protokoll miatt meglehetősen ritkaságszámba megy náluk. De most Katalin és Vilmos néhány másodpercre félretették az illemszabályokat, miközben Ellie Goulding a Have Yourself A Merry Little Christmas című számot énekelte és szemeztek egy picit egymással: rámosolyogtak a másikra és úgy néztek egymásra. A Daily Mail szerint a pillanat jelentése abban keresendő, hogy Ellie volt az, aki a pár esküvőjén is énekelt.

Az irtó cuki momentumot neked is látnod kell:

Oké, a vad flörtöléstől nyilván távol áll ez a pillantás, de a vonzalom ennél több jelét nem igazán mutathatják ki a nyilvánosság előtt – Katalin és Vilmos pedig mindig pontosan tudják, mikor és meddig lehet feszegetni az illendőség határait.

Kerülj képbe a királyi családdal:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek