A legjobb pillanatok idén, amiket György hercegnek és a tesóinak köszönhetünk

Imádtuk az őrjöngve szurkoló György herceget a foci Eb-n, miközben Sarolta és Lajos idén a komolyabb oldalát is megmutatta. Cukiságra felkészülni!

A legjobb pillanatok idén, amiket György hercegnek és a tesóinak köszönhetünk

A koronavírus miatt 2021-ben sem térhetett vissza a brit királyi család élete a megszokott kerékvágába – ez pedig azt is jelentette, hogy a gyerekek a korábbinál kevesebb nyilvános eseményen vettek részt az idén. De szerencsére így sem maradtunk cukiság nélkül. 

 

Az egyik legédesebb pillanatot György herceg szolgáltatta a nyáron, amikor a szüleivel részt vett a foci Eb-döntőn. A család a meccs alatt láthatóan jól érezte magát, és órási volt az örömük, amikor angol csapat vezetést szerzett. A kis György ugrált és nevetett, az ünneplés hevében Vilmossal és Katalinnal is egymás nyakába borultak.

 

De a boldogságuk sajnos nem tartott sokáig, a jó kezdés után ugyanis az angol csapat végül elveszítette a döntőt. Az eredmény György herceget és persze a szüleit is láthatóan megviselte.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge) által megosztott bejegyzés

 

Nem sokkal az Eb után ünnepelte György herceg a 8. születésnapját, aminek alkalmából Katalin a hagyományokhoz híven közzé is tett egy friss fotót róla. A fényképet látva az egész világ rácsodálkozott, milyen nagyfiúvá cseperedett a herceg, és sokaknak rögtön feltűnt egy apró, de annál kedvesebb utalás is a fotón. Az önfeledten mosolygó herceget egy Land Rover motorháztetőjén fényképezte le Katalin, amiről köztudott, hogy ez volt Fülöp herceg kedvenc autómárkája.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge) által megosztott bejegyzés

 

De nem csak György nőtt hatalmasat ebben az évben, hanem az öccse, Lajos is. A nemrég még totyogó, pufi arcú kisfiú idén tavasszal lett három éves, és ezzel együtt el is kezdte az ovit. Az első napját természetesen Katalin is megörökítette.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge) által megosztott bejegyzés

 

Bár Charlotte hercegnő idén nem szerepelt annyit a nyilvánosság előtt, mint a bátyja, György, azért az anyukája így is tette róla, hogy ne maradjunk cuki kontent nélkül. Ez a kép egy igazán jó ügy érdekében készült a hercegnőről még a nyár végén, amikor Vilmos és Katalin csatlakozott a Butterfly Conservation nonprofit szervezet rovarvédő akciójához.

Mindezek mellett történt még egy olyan pillanat az idén, amit sajnos nem örökítettek meg, pedig nagyon kíváncsiak lettünk volna rá. Mivel a koronavírus miatt januárban Katalin csak szűk családi körben ünnepelhette meg a 39. születésnapját, György, Sarolta és Lajos gondoltak egyet, és szerveztek az anyukájuknak egy kedves privát bulit – egészen pontosan, egy igazi angol teapartit! Nagy kár, hogy nem kaptunk fotót az eseményről, szívesen megnéztük volna, ahogy György herceg finom teával és sütivel kínálja az anyukáját.

Királyi család határok nélkül:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek