Rohan az idő! Ezek a sztárpárok már a 10. évfordulójukat ünneplik 2022-ben

Nemsokára 2022-et üt az óra, ezért összegyűjtöttük, kik azok, akikre egy nagyon szép, jubileumi évforduló vár majd jövőre……

Rohan az idő! Ezek a sztárpárok már a 10. évfordulójukat ünneplik 2022-ben

A sztárvilágban nincs szükség Tinderre, hiszen a közös munkák minden társkereső appot leköröznek. Legyen szó akár Hollywoodról, vagy Magyarországról, számtalan olyan kapcsolatról tudunk, amelyek például egy duett készítése közben vagy egy forgatásnak köszönhetően kezdődtek el. És mivel hamarosan az új évhez lapozhatunk a naptártban, ezért úgy döntöttünk, hogy most azokat az álompárokat hozzuk el nektek, akik 2022-ben már a románcuk 10. évfordulóját fogják ünnepelni.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunis és Ashton Kutcher szerelme tényleg meg volt írva a csillagokban (Fotó: Jesse Grant/Getty Images)

Egyszerűen el sem tudnánk képzelni romantikusabbat Mila és Ashton szerelmének történeténél, ami (ma már tudjuk) részben 1998-ban elkezdődött. Ugyanis mindketten szerepet kaptak az Azok a 70-es évek show című sorozatban. A karaktereik még össze is jöttek a történet szerint, sőt! Mila későbbi férjétől kapta élete LEGELSŐ csókját. Szóval a nagy pillanat rögzítve is lett az utókornak… A színésznő utólag azt mesélte, kicsit bele is zúgott Ashtonba, ám akkor még nem történt köztük semmi a kamerákon túl és csak barátok voltak. (Azért azt tegyük hozzá, hogy Asthon ekkor körülbelül 20 éves volt, Mila viszont még csak 14.) „Tényleg én voltam az első srác, akivel csókolózott? Fogalmam sem volt róla” – nyilatkozta Ashton 2001-ben. „De örülök, hogy nem tudtam, mert óriási lett volna rajtam a nyomás emiatt…”

Miláék élete a közös munka után nagyon más irányba haladt, de amikor 2012-ben összefutottak a Golden Globe-gálán, elkezdtek dumálni, a többi pedig már történelem. Két évvel később megérkezett a kislányuk, Wyatt Isabelle Kutcher, majd 2015 nyarán végre kimondták egymásnak az igent. A családjuk 2016 végén még tovább bővült, hiszen megszületett kisfiuk, Dimitri Portwood Kutcher. 

Csobot Adél és Istenes Bence

Csobot Adél és Istenes Bence

Csobot Adél és Istenes Bence (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Csobot Adél és Istenes Bence ugyan párszor szakítottak az évek során, de a tények attól még tények maradnak, márpedig éppen 2022-ben lesz 10 éve, hogy elkezdtek randizni. Ekkor indult el Adél az X-Faktorban, amit a harmadik hely mellett egy új kapcsolattal, vagyis Bence oldalán fejezett be. A románcukat amúgy titokban akarták tartani, de végül még a döntő előtt, vagyis 2012 decemberében lebuktak.

A tehetségkutatót követő években többször is szünetet tartottak, de mindig visszataláltak egymáshoz. Sőt, belevágtak a családalapításba is! 2016 tavaszán megszületett első kisfiuk, Nátán, 2018 nyarán pedig megérkezett a kisöcsi, Ádin. 

2017 szeptembere óta jegyben is járnak, de az esküvőjük egyelőre még várat magára. Bence többször is beszélt már arról, hogy nem feltétlenül hisz a monogámiában. Ennek ellenére tudja, hogy Adél mellett képzeli el az életét. „Ugyanúgy van egy lelki kötődésünk, megtaláltuk a társunkat. Csak úgy gondolom, ez a rendszer a mai világban már nem így működik.”

Alexis Bledel és Vincent Kartheiser

Vincent Kartheiser és Alexis Bledel

Vincent Kartheiser és Alexis Bledel (Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images)

Bár a Szívek szállodája Roryjaként nem talált rá a szerelem, a valóságban Alexis Bledel megkapta a saját happy endjét. A színésznő 2012-ben a Mad Men – Reklámőrültek sorozat 5. évadának forgatásán ismerte meg Vincent Kartheisert, azaz élete párját. Érdekesség, hogy pont a színész szeretőjét alakította vendégszereplőként. Vincent azt állítja, abszolút SZAKMAI volt a kapcsolatuk ekkor, és csak hónapokkal a szezon befejezése után kezdtek el randizni, de a stáb szerint már ekkor érezhető volt közöttük a kémia… „Megmondtam, Vinnynek, hogy szuperek lennének együtt és hogy ezt ne szúrja el” – mesélte a show kreátora, Matthew Weiner.

Alexis és Vincent azonban csak 2012 októberében erősítették meg a kapcsolatukat, ám utána elég gyors tempóra kapcsoltak: 2013 tavaszára már el is jegyezték egymást. Következő év nyarán megtartották az esküvőjüket, majd 2015 őszén a legnagyobb titokban megszületett a kisfiuk.  Abban viszont ne nagyon reménykedj, hogy Alexis elárul bármit is a gyermekéről a jövőben, mert iszonyatosan privát, ha a magánéletéről van szó. De arra tippelünk, hogy a fiának is gyönyörű a szeme…

Ennyi szerelmi sztori után jöhet pár romantikus film is?

Még több

Sztárhírek